Све категорије

Међународна изложба биоразградиве пластике 2023

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 39

Као водећи произвођач биоразградивих производа у Кини, Зхејианг Лвхе Ецологицал Тецхнологи је на изложби објавила новоразвијени биоразградиви стони прибор и сировине.

11

Уз технолошке смернице Кинеске комисије за деградирање материјала, наша компанија се посветила био-базном материјалу, биоразградивом посуђу, истраживању и развоју биоразградивих производа у целом ланцу, производњи преко 20 година у Кини. Већина наших купаца из Европе, Сједињених Држава, Јапана, Кореје продала је наше биоразградиве производе на супер тржиштима, као што су Валмарт, Царриефоур, Ауцхан, Таргет, итд. Уз брзо ширење канала Б2Ц платформе, многи купци су изабрали онлајн препродаваца пословање на Амазон, Схопифи, Таргет, Фацебоок Схоп. Наша фабрика је развила одређене услуге прилагођавања малих поруџбина за њих.

22

Кроз целодневну изложбу у Нингбоу, наш штанд је добио стотине хиљада цитата узорака, захваљујући власнику Нингбо унутрашње биолошке изложбе, већина наших купаца је веома задовољна нашим производима и услугама, желећи да сви наши сапутници и пословни партнери добију сналажљиве наруџбине широм света.